Logo-ul personalizat creat pentru compania Elgedi, specializată în furnizarea de servicii în domeniul instalațiilor electrice, reprezintă o expresie vizuală puternică a identității și valorilor brandului.

Logo-ul este conceput pentru a transmite profesionalism, expertiză și încredere. Prin utilizarea simbolurilor și a culorilor potrivite, acesta evidențiază natura activității principale a companiei - instalațiile electrice.

Central în designul logo-ului este un simbol care amintește de un circuit electric stilizat. Liniile curgătoare și dinamice reprezintă fluxul de energie și conexiunile care sunt inima activității companiei Elgedi.

Culorile alese pentru logo sunt predominante albastru și verde, simbolizând încredere, profesionalism și energie. Albastrul aduce o notă de stabilitate și încredere, în timp ce verdele sugerează energie și optimism.

Fontul folosit pentru numele companiei este clar, ușor de citit și transmite un mesaj de profesionalism și fiabilitate.

Logo-ul personalizat creat pentru Elgedi nu este doar o simplă imagine, ci o reprezentare vizuală puternică a identității și valorilor companiei, consolidându-i prezența și recunoașterea în piață. Este o emblemă care transmite încredere, fiabilitate și expertiză în domeniul instalatiilor electrice.