Design meniuri restaurant

Unul dintre cele mai importante instrumente de marketing care contribuie la succesul unui restaurant, este meniul acestuia.

Design-ul meniului trebuie sa contina elemente care sa reflecte brand-ul si “tema” restaurantului intr-o maniera care sa-I faca pe clienti sa fie incantati ca se afla acolo, ca isi doresc sa se intoarca si sa il recomande si altora.

Desi pare destul de simplu la prima vedere, design-ul profesional al meniului unui restaurant inseamna mult mai mult decat o simpla lista de mancaruri si preturi; de aceea va sfatuim ca pentru conceperea si proiectarea acestuia sa apelati la o companie profesionala de web design. Departamentul de grafica logo1.ro va ofera posibilitatea de a va crea meniuri personalizate, care sa reflecte brandul, conceptul si specificul restaurantului dumneavoastra.

Aveti un restaurant elegant, un restaurant cu tema sportiva, cu specific rustic sau international? Cu ajutorul elementelor grafice, al culorilor si fonturilor inteligent alese, graficienii logo1.ro pot conferi meniului dvs. o nota sofisticata, nostalgica, moderna sau rustica, astfel incat sa exprime cat mai fidel stilul si personalitatea restaurantului. Utilizarea chenarelor, umbrelor si a ilustratiilor vor atrage atentia asupra anumitor elemente din meniu pe care doriti sa le evidentiati: anumite feluri de mancare care doriti sa fie comandate, oferte speciale, preturi reduse, evenimente, etc.

COMANDATI pachetul de design care corespunde nevoilor dumneavoastra

Design meniu restaurant - Garden Club

Design meniu restataurant pentru hotelul Garden Club...

Realizare design meniu restaurant - L Esquina

Realizare design meniu restaurant ...

Design meniu pub - L Esquina

Design meniu pub L'Esquina...