Termeni si conditii

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor/serviciilor ) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Drepturi de autor Continutul site-ului www.logo1.ro (text, logo-uri, elemente grafice, baze de date) intra sub incidenta legilor in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul logo1.ro, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Securitatea datelor personale si a informatiilor Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de logo1.ro, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. logo1.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora. Declinarea responsabilitatii logo1.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului/serviciului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca logo1.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs/serviciu si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Solutionarea litigiilor Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.logo1.ro, utilizatorul este de acord ca legile romane sa guverneze "Termeni si conditii de utilizare" si orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, va fi solutionata in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile vor fi publicate in pagina de Termeni si Conditii. Puteti alege sa fiti indepartat de pe lista noastra de destinatari de e-mailuri, contactandu-ne la office@logo1.ro Informatii generale Prin website intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.logo1.ro Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON. Preturile includ NU TVA (24%). Plata serviciilor Toate serviciile contractate prin logo1.ro trebuie achitate in avans in momentul primirii contractului si facturii fiscale , urmand ca serviciile sa fie prestate in termenul specificat prin contract.
Plata serviciilor mentionate in contract si pe facturile fiscale se poate realiza prin transfer bancar sau online cu cardul. Optiunea de plata cu cardul se regaseste pe factura fiscala primita.
Returnarea banilor Persoanele care doresc restituirea banilor, trebuie sa faca dovada ca logo1.ro nu si-a indeplinit atributiile contractuale. Frauda Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului logo1.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.logo1.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.logo1.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care au incercat acest fapt. Litigii Orice litigiu aparut intre Clienti si furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore. logo1.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.Aceste modificari vor fi postate pe site. office@logo1.ro