Design site web de prezentare companie transport persoane - Niraj Prodcom

Crearea unei imagini profesionale in mediul online poate fi coplesitoare. Aceasta este insa o cerinta imperativa chiar si pentru firmele de dimensiuni mici, deoarece mediul online este cea mai cautata sursa de informatii in ziua de astazi.
Compania Niraj Prodcom, o firma cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul transporturilor, a optat pentru ocuparea unei nise specifice in sectorul lor de activitate, si anume: servicii transfer aeroport, curse turistice ocazionale si curse private.

Compania a apelat la logo1.ro pentru crearea unui site web de prezentare care sa reflecte o imagine pozitiva, profesionala a companiei.
Website-ul de prezentare a fost creat pe domeniul , www.aeroport-transfer.ro intreg design-ul site-ului fiind marcat de sloganul companiei: confort-siguranta-profesionalism.
Am creat pentru compania Niraj Prodcom un site web modern, responsive, adaptat pentru limba romana si engleza, ale carui principale puncte forte sunt:
- design curat, profesional, care reflecta serviciile companiei de transport
- experienta de navigare excelenta; incarcare rapida
- paritate de continut - aceleasi functionalitati si acelasi continut se regasesc pe toate platformele (PC, tableta, mobil)
- site optimizat pentru motoarele de cautare
Logo1.ro a integrat in site-ul aeroport-transfer.ro si un sistem de rezervari online care permite clientilor alegerea destinatiei si zilei in care doresc sa calatoreasca. In functie de aceste criterii, sistemul le prezinta optiunile de calatorie existente, clientii putand apoi sa isi rezerve biletele pentru cursa aleasa si sa plateasca online.
Pentru o transparenta totala, clientii pot descarca de pe site Coditiile generale de transport practicate de companie, dar si Regulamentul privind anularea si reprogramarea biletelor de calatorie.