Intrebari si raspunsuri frecvente

De ce logo1.ro? Care este timpul de realizare al unui pachet? Ce diferente sunt intre redesign logo si creare de logo nou? Diferente intre o recreere si o revizie? Cine detine drepturile de proprietate asupra logoului final? Va fi logoul meu unic, original? Cine sau cum ma poate asigura ca voi primi servicii de calitate? Cum voi primi logoul sau voi vizualiza reviziile pe parcursul proiectului? Ce fisiere mi se ofera la finalizarea proiectului? Ce modalitati de plata am?

De ce Logo1.ro?

Pentru ca suntem talentati, entuziasti, creativi si experimentati. Vom vorbi cu tine si iti vom intelege afacerea pentru ca vrem ca logoul tau sa furnizeze cea mai buna imagine vizuala a companiei tale. Nu in ultimul rand vrem ca logoul – sigla realizata de noi sa fie de success ca si afacerea ta pentru ca in final inseamna si succesul nostru. De asemenea noi oferim calitate la preturi fara concurenta.

CARE ESTE TIMPUL DE REALIZARE AL UNUI PACHET?

Iti garantam ca vei vedea primele versiuni ale logoului tau in maxim 2-3 zile lucratoare. Ca sa finalizam proiectul poate dura o saptamana sau mai putin, acest timp este deja influentat de cat de repede ne vei putea furniza feedback legat de designul logourilor create.

CARE SUNT DIFERENTELE INTRE REDESIGN SI LOGO NOU?

In zilele noastre cand totul se dezvolta rapid logourile isi pot pierde adesea stralucirea si puterea, dar la Logo1 le putem slefui in asa fel incat ele sa fie din nou in topul celor mai bune logouri – tot acets process se numeste redesign al logoului.
Daca nu ai un logo sau daca ai un logo dar nu doresti un redesign, poti alege unul din pachetele noastre de create logo – sigla. In cazul acesta iti creem logoul de la zero.

DIFERENTE INTRE O RECREERE SI O REVIZIE?

Reviziile sunt modificari aduse conceptelor de design logo create de noi: cum ar fi modificarea fonturilor, culorilor, marimii. Redesenarea presupune crearea unor noi concepte de design pentru sigla ta.

CINE DETINE DREPTURILE DE PROPRIETATE ASUPRA LOGOULUI FINAL?

Drepturile de autor vor fi detinute de client in intregime. Esti apoi in continuare sa iti protejezi logoul conform normelor de protejare a proprietatii intelectuale. Tot ce iti cerem e sa putem pune o versiune a logoului tau in portofoliul nostru.

VA FI LOGOUL MEU UNIC, ORIGINAL?

Absolut! In afara pachetelor de redesign logouri toate celelate pachete de design logouri va vor oferi un logo original. Noi nu folosim templaturi sau cliparts, toate logourile sunt create exclusive pentru firma ta.

CINE MA ASIGURA CA VOI PRIMI CALITATE?

Designerii nostrii sunt in acelasi timp talentati dar si niste profesionisti cu o mare experienta in crearea de logouri. Te rugam sa ne vizitezi pagina de portofoliu unde vei putea vedea logourile create de noi, si de asemenea designuri de carti de vizita, brosuri, coli cu antet.

CUM VOI PRIMI LOGOUL SAU VOI VIZUALIZA REVIZIILE PE PARCURSUL PROIECTULUI?

De indata ce primele versiuni ale logoului au fost create ele vor fi trimise pe emailul funizat de tine pentru a putea face primele observatii si comentarii. Pe tot parcusrul procesului de design al siglei tale vei primi updaturi de la seful de proiect desemnat sa se ocupe de proiectul tau.
La final de proiect vei primi o arhiva care va contine toate tiprurile de fisiere necesare pentru a iti putea folosi logoul atat pe web cat si in materiale tiparite. Putem de asemenea contra cost sa iti livram toate materialele insciptionate pe Cd prin posta.

CE FISIERE MI SE OFERA LA FINALIZAREA PROIECTULUI?

La finalizarea proiectelor de creatie logouri, redesign logouri sau company identity – furnizam clientului versiunile vectoriale ale fisierelor (cdr sau ai). Aceste tipuri de fisiere sunt folosite de catre toate tipografiile pentru a tupari materialele dorite de clienti. De asemenea iti furnizam logoul in toate formatele web (jpg, gif, tif, pdf). Aceste tipuri de fisiere pot fi folosite de asemenea pe site-uri web, in documente word, facturi, faxuri etc

CE MODALITATI DE PLATA AM?

Plata se face prin ordin de plata bancar care poate fi trimis apoi pe fax sau scanat pe email pentru confirmarea platii.
Colaborarea cu toti clientii nostrii se face in baza unui contract care stipuleaza tipul pachetului, pretul acestuia si toate conditiile de plata, furnizare a serviciilor si livrarea rezultatelor finale.