Cum lucram

Fiecare pachet oferit de logo1 include:
Prima versiune de design logo a pachetului vizibila online in 5 zile lucratoare – Numar nelimitat de revizii pentru crearea de sigle – Transfer integral al drepturilor de proprietate la finalizarea proiectului asupra logo-ului – Versiunea finala a pachetului include fisiere de tip: jpg, png, tiff, pdf – Versiunea finala vizibila si oferita pentru download in 24 de ore de la finalizare

COMANDA SI PLATA

In momentul in care te-ai decis asupra pachetului care este cel mai potrivit pentru tine vei fi rugat sa completezi formularul de comanda. Dupa completarea formularului de comanda detaliile comenzii vor fi trimise prin email la logo1.ro si in cel mai scurt timp veti fi contactat prin telefon sau email pentru demararea colaborarii. Lucrul incepe la proiect de indata ce plata este efectuata si confirmata.

Pasul 1 - Comanda si plata
Pasul 1 - Comanda si plata

PROJECT MANAGEMENT SI DESIGN

Coordonatorul de proiect asignat proiectului va superviza proiectul de la inceput pana la finalizare.
El este responsabil sa verifice formularul de comanda completat de tine, sa formeze echipa de design si sa inceapa studiul initial pentru realizarea logo-ului sau pentru mapa de prezentare, a bannerelor, pentru foi cu antet sau a cartilor de vizita pentru compania ta.
Numarul de graficieni alocati fiecarui proiect difera in functie de pachetul selectat de dumneavoastra.

Pasul 2 - PROJECT MANAGEMENT SI DESIGN
Pasul 2 - PROJECT MANAGEMENT SI DESIGN

VIZUALIZARE SI REVIZII

In maxim 5 zile lucratoare veti putea incepe sa vedeti progresul proiectului dumneavoastra. Se vor trimite catre dumneavoastra propunerile si veti putea trimite comentarii.
Project managerul asignat proiectului verifica mereu comentariile dumneavoastra, se asigura ca ele se reflecta in noile versiuni create si va va oferi spre vizualizare noile versiuni de logo.
Acest process continua pana cand sunteti pe deplin satisfacut de logoul creat sau de mapele de prezentare, bannerele, foile cu antet sau cartile de vizita.

Pasul 3 - VIZUALIZARE SI REVIZII
Pasul 3 - VIZUALIZARE SI REVIZII

FINALIZARE SI DOWNLOAD

Odata cu alegerea logoului final se incepe lucrul pentru a vi se oferi spre download fisierele finale care va vor permite sa folositi logoul atat pe web, atasat sau inclus in documente electronice sau pentru a il tipari.
Acesta este procesul urmat de noi in cadrul fiecarui proiect, daca aveti intrebari suplimentare va rugam sa vizitati sectiunea FAQ sau sa ne contactati.

Pasul 4 - FINALIZARE SI DOWNLOAD
Pasul 4 - FINALIZARE SI DOWNLOAD