Clientul logo1, Diamond Boutique, este singurul magazin din Romania care comercializeaza exclusiv bijuterii cu diamante.

Diamond Boutique s-a limitat o perioada la vanzarea bijuteriilor doar in cadrul unui magazin fizic. Desi are toate calitatile necesare pentru o astfel de afacere: discretie, eleganta, intimitate si rafinament, boutique-ul limita expunerea si vanzarea produselor la zona capitalei, unde acesta este localizat.

Din dorinta de a atrage mai multi clienti, din intreaga tara, Diamond Boutique a apelat la logo1.ro in vederea crearii unui magazin online.
Pentru clientii care doresc sa se faca cunoscuti in mediul online si sa-si extinda vanzarile, logo1 a creat o solutie completa de e-commerce, formata din site web de vanzari online si o platforma de gestionare a acestuia. Platforma e-commerce le permite clientilor nostri sa isi gestioneze singuri intregul magazin online: gestiunea comenzilor, a produselor, statistici detaliate privind vanzarile, unelte de marketing (bannere, oferte speciale, produse asociate) etc.

Claritatea si eleganta diamantelor este exprimata si in magazinul online www.diamond-boutique.ro
Design-ul acestuia se focuseaza pe oferirea unei experiente excelente utilizatorilor.
Navigarea usoara, intuitiva se regaseste in intregul site, iar arhitectura acestuia se bazeaza pe o structura extrem de clara, astfel incat vizitatorii sa poata gasi foarte usor produsele pe care le cauta, avand posibilitatea de a le cumpara pe loc sau a le salva la produse favorite.
Cele mai importante pagini se regasesc in meniul principal de navigare.
Functionalitate perfecta - fiecare componenta a site-ului lucreaza rapid si corect.
Cosul de cumparaturi usor de utilizat, cu functionalitati clare si utile pentru cumparator:
- poza clara a produsului cumparat
- buton de actualizare a comenzii
- buton pentru aplicarea de reduceri
- selectarea modalitatii de plata
- integrare plata online cu cardul
- buton de intoarcere in site "continua cumparaturile"
Magazinul online se remarca si printr-un continut de calitate, care ofera utilizatorilor toate informatiile necesare privind produsele, garantia acestora, livrare si returnare, intrebari frecvente, etc.