Terapia prin plutire este o terapie alternativa cu o multitudine de efecte benefice asupra starii generale fizice si psihice.

O astfel de afacere, relativ noua in Romania, a initiat si clientul nostru.
Dorind o promovare intensa a salonului sau Happy Float, acesta a apelat la logo1 pentru realizarea un site web de prezentare prin care sa atraga noi clienti dar si sa vorbeasca acestora despre beneficiile pe care terapia prin plutire le poate aduce organismului.
Prin urmare logo1 a realizat un site web in care atat design-ul cat si continutul text reflecta perfect atmosfera de calm si linistie interioara pe care clientii o vor castiga in bazinele de plutire de la Happy Float.
In paginile web site-ul happyfloat.ro utilizatorii gasesc toate informatiile necesare privin istoricul terapiei prin plutire, ce este bazinul de plutire si cum trebuie sa se pregateasca pentru o sedinta de terapie, benificiile dovedite stiintific ale acesteia, galerie de imagini si, bineinteles pachetele de servicii oferite de Happy Float.
Pentru o buna optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare acesta contine si un Blog in care se introduc constant articole proaspete, cu informatie de calitate.