In zilele de astazi vanzarea online nu mai reprezinta o piata de nisa care are drept scop un segment mic de audienta. Astazi, in magazinele online putem cumpara de la articole de imbracaminte, cosmetice sau bijuterii, pana la obiecte de dimensiuni si greutate mare, cum ar fi mobilier, aparatura electrica, sau chiar covoare, cum este cazul in acest exemplu pe care vi-l prezentam.

carpetbazaar.ro este un magazin online creat de logo1.ro pentru clientul World Bazaar. Cu o experienta larga in domeniul retail si logistica, World Bazaar a apelat la logo1.ro pentru crearea unui magazin e-commerce in care sa ofere clientilor cele mai moderne si in trend colectii de covoare.

Am creat pentru clientul nostru un magazin online cu design clar si intuitiv, care sa faciliteze cat mai mult realizarea vanzarilor . Pentru acest lucru Catalogul de produse a fost structurat intr-o lista de subcategorii care usureaza vizitatorilor foarte mult alegerea produselor dorite in functie de: colectie covoare sau tipul acestora (covoare clasice, covoare moderne, covoare pentru copii, etc.)

De asemenea, pe prima pagina a magazinului online, vizitatorii pot vedea evidentiate produsele cele mai vandute, cele mai cautate si, mai ales, covoarele care se afla la reducere.

Crearea unui magazin online care sa inspire incredere este esentiala pentru conversie. Ghidul de cumparaturi din magazin ofera clientilor Carpet Bazaar toate informatiile necesare privind modalitatea de achizitie a produselor, livrare si retur.

In construirea magazinului online, logo1 a luat in considerare o statistica evidenta din ce in ce mai mult: 55% dintre cumparartorii online fac achititia de pe mobil, mai degraba decat laptop sau pc. Deci, am creat pentru clientul nostru un magazin online responsive, asigurandu-ne ca:

- versiunea de mobil este curata, simpla, cu legaturi clare si butoane de apel la actiune

- navigarea in pagini este usoara, imaginile sunt clare si butoanele au spatiu suficient pentru a fi atinse

- cosul de cumparaturi este usor de utilizat

- modalitatea de inregistrare, de creare a unui cont este una simpla, pentru a nu plictisi vizitatorul si a nu-l face sa abandoneze