Fever este un nou concept de local, o imbinare perfecta intre un restaurant lounge si un club de dans, situat in Constanta.
Aceasta dualitate este posibila prin trecerea de la atmosfera calda, prietenoasa a restaurantului de zi (obtinuta prin folosirea lemnului natur si a culorilor calde), la atmosfera tinereasca vibranta a clubului de noapte (obtinuta prin jocuri de lumini dinamice si culori vibrante).
Fever a apelat la logo1.ro atat pentru crearea unui site web de prezentare, cat si pentru crearea unei strategii de marketing care sa promoveze afacerea, sa creasca numarul de vizitatori pe site si sa ii transforme in final in clienti reali ai restaurantului.

Site-ul pe care l-am creat, feverfoodparty.ro, este un site foarte bun din mai multe perspective:
- este responsive: chiar si pe versiunea de mobil el se incarca rapid si ofera utilizatorilor o navigare usoara
- are continut de calitate (texte relevante cu informatii despre restaurant, despre evenimentele care au loc, si, nu in ultimul rand meniul de mancaruri si bauturi cu descriere, preturi si poze excelent realizate)
- pagina dedicata rezervarilor online, unde utilizatorii pot rezerva masa cu usurinta, prin simpla selectare a datei si numarului de persoane, si introducerea in formular a orei si a informatiilor de contact.