Pentru a dezvolta un logo distinctiv pentru furnizorul de pardoseli Floor Cover Solutions, echipa logo1.ro s-a angajat în proiect cu o atenție deosebită la detalii și a subliniat valorile și serviciile oferite de client. Iată cum am gestionat acest proiect:

Simboluri:

Prin integrarea elementelor stilizate precum plăci de pardoseală am creat un simbol care transmite profesionalism și experiență în domeniul soluțiilor pentru pardoseli.

Culori:

Paleta de culori a fost selecționată pentru a reprezenta calitatea, fiabilitatea și inovația. Am ales nuanțe de maro și auriu pentru a sugera încredere și seriozitate, dar si pentru a  evidenția aspectul cald și prietenos al brandului. 

La logo1.ro, ne dorim să transpunem identitatea unică a fiecărei afaceri într-un logo memorabil. Pentru a beneficia de un logo personalizat, puteți alege unul dintre pachetele noastre de servicii de design logo disponibile pe https://www.logo1.ro/preturi-design-logo Suntem, de asemenea, disponibili pentru a discuta în detaliu proiectul dumneavoastră și pentru a crea un logo care să reprezinte cu acuratețe viziunea și valorile afacerii dumneavoastră.