Suntem specializați în crearea de logo-uri pentru companii din diverse domenii, inclusiv transportul frigorific. Cu o experiență vastă în domeniu, ne concentrăm pe realizarea de concepte originale de logo-uri care să reprezinte identitatea și valorile fiecărei companii.

Pentru firma de transport frigorific Oliveteo Alutus, ne-am axat pe transmiterea profesionalismului și fiabilității asociate serviciilor de transport la temperatură controlată. Inspirându-ne din natura specifică a domeniului, am utilizat simboluri relevante, care să sugereze siguranță și protecție pentru mărfurile transportate.

În ceea ce privește paleta de culori, ne-am orientat către nuanțe care să evocere natura și prospețimea, precum albastru, rosul si alb pentru a transmite seninătate și încredere, siguranță dar și puritatea și curățenia.

Echipa noastră de designeri talentați de la logo1.ro este pregătită să discute proiectul dumneavoastră și să creeze concepte de logo-uri personalizate, adaptate specificului și preferințelor dvs. De asemenea, vă invităm să explorați pachetele noastre de servicii disponibile pe pagina noastră web https://www.logo1.ro/preturi-design-logo pentru a găsi cea mai potrivită opțiune pentru nevoile dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a începe colaborarea și pentru a da viață identității vizuale a firmei dumneavoastra!