Creare logo firma de constructii

Pasi de urmat in crearea unui logo pentru o firma de constructii 

Vizioneaza portofoliul nostru de logouri create pentru firme de constructii

In timpul boomului din imobiliare si constructii, firmele de constructii nu aveau nevoie de o imagine speciala, erau asaltate de clienti.

 

In prezent imaginea este importanta in domeniul constructiilor, de acea un logo profesional este prima imagine care trebuie sa o expuna firmele de constructii.

Perceptia asupra calitatii serviciilor incepe cu logoul :

  • Un logo de impact permite firmei tale sa se remarce, ar trebui sa reflecte serviciile oferite, sa incorporeze experienta profesionala intr-un mod creativ, simplu si memorabil.

1. Integreaza simboluri asociate cu serviciile tale

  • Imaginea firmelor de constructii trebuie sa se bazeze pe robustete si rezistenta. In acest sens multe firme de constructii folosesc in logo elemente si simboluri specific uneltelor si utilajelor care le folosesc.

2. Reprezinta serviciile representative

  • Desi in domeniul de activitate al constructiilor concurenta este mare, poti incerca sa folosesti in logo un simbol al unui serviciu care te reprezinta. Alege un serviciu in care esti mai calificat, ai preturi mai bune, sau poti oferi timpi mai buni de executie. Asigurate ca logoul tau exprima aceste lucruri.

3. Foloseste culori specific domeniului de activitate

  • Cand vine vorba de culori in crearea unui logo al unei firme de constructii nu exista atatea limitari ca si in alte domenii. De obicei sunt folosite culori puternice : rosu, maro, negru, portocaliu si galben.

4. Transmite un mesaj clar

  • Foloseste un font clar si usor de citit astfel incat numele si sloganul tau sa fie usor de citit

Nu in ultimul rand gandestete cum va arata logoul tau pe o salopeta de lucru, pe un utilaj sau inscriptionat pe alte elemente specific domeniului tau de activitate.