Design magazin online articole si echipamente sportive - Total Sport Distribution

Clientul logo1.ro, Total Sport Distribution, este o companie din Targu Mures care activeaza in sectorul importului si distributiei de articole sportive.
Din dorinta de a trece la un alt nivel al activitatii de vanzare, si de a-si largi expunerea si in mediul online, Total Sport Distribution a apelat la noi pentru realizarea un magazin online.

Echipa de web design logo1 a acceptat cu placere provocarea realizarii magazinului e-commerce expert-sport.ro, iar planul acesteia a fost sa utilizeze celor mai noi tehnici de web design si sa gaseasca cele mai bune solutii pentru ca acest web site sa aiba o buna conversie.
Simplitatea si claritatea design-ului, functionarea si vizibilitatea corecta a indicilor de orientare in site, sunt caracteristici ce se observa inca din Homepage, si au menirea de a oferi utilizatorilor o experienta de navigare placuta si o prima impresie buna. Am acordat in prima pagina un spatiu generos continutului comercial, utilizand strategic butoane de apel la actiune cu produsele aflate in promotiile zilei.
Design-ul magazinului online expert-sport.ro este unul responsive, optimizat pentru o experienta a utilizatorului cat mai buna, indiferent de pe ce device este accesat.
Pagina Categorii ofera utilizatorilor posibilitatea de filtrare a produselor dupa pret, disponibilitate, marime sau culoare.
Cosul de cumparaturi este editabil, oferind optiunea de modificare a cantitatii sau stergere a produselor iar procesul de checkout (sau de comanda) este realizat intr-un mod clar, simplu, care evidentiaza pasii care trebuie parcursi pentru finalizarea comenzii.