Fambot, o companie care opereaza in industria transportului terestru de marfuri de peste 10 ani, a apelat la logo1.ro pentru realizarea unui site web care sa prezinte serviciile si valorile companiei intr-un mod profesional.

Avand deja experienta in crearea de website-uri pentru firme de transport, cunosteam faptul ca, competitia in acest sector de activitate este foarte mare.
Cu o incredere totala in profesionalismul nostru, Fambot a imbratisat toate sfaturile echipei logo1 privind arhitectura/structura site-ului, design-ul si, mai mult, a apelat la noi si pentru crearea continutului text al www.fambot.ro

Am realizat pentru clientul nostru un website responsive, in care utilizatorii sa aiba o experienta de navigare usoara. Meniul foarte clar permite vizitatorilor, potentiali clienti sau colaboratori ai Fambot, sa extraga cu usurinta informatii relevante despre companie, valorile acesteia si serviciile pe care le ofera.
Contactul cu Fambot este foarte simplu si se poate realiza atat prin intermediul formularului de contact din pagina dedicata, dar si prin butoane de apel la actiune gen "Doresti o cotatie de pret" din celelalte pagini, sau "Cere informatii", care se regaseste chiar in meniul de navigare principal.
Cunoscand o parte din nevoile principale si problemele de care se lovesc firmele de transport (una dintre ele fiind recrutarea de soferi profesionisti) am hotarat, in acord cu clientul nostru, ca o alta functionalitate sa fie recrutarea prin intermediul site-ului. Astfel, in cadrul paginii Cariere, Fambot isi poate prezenta posturile vacante, iar cei interesati au posibilitatea de a aplica online.