Creare site firma transport si curierat

Daca ai o firma de transport sau de curierat cu siguranta ai nevoie de un site web.

La ce poate sa foloseasca un site web unei firme de transport sau curierat ? Vom descrie in continuare avantajele pe care le vedem noi :

  1. In ziua de astazi firmele isi cauta partenerii de afaceri online
  2. In ziua de astazi orice persoana foloseste ca si mediu de cautare al unui serviciu internetul

Un site web iti asigura o prezenta online care permite persoanelor fizice si firmelor sa vina in contact cu serviciile tale, sa se asigure de calitatea serviciilor, sa vizualizeze preturile sau sa ceara o oferta de pret personalizata, sau pur si simplu sa gaseasca o adresa de email sau un telefon unde sa te contacteze.

In creare unui site pentru o firma de transport ar trebui sa ti cont de urmatoarele :

  • Mentioneaza tipurile de transport care le poti oferi
  • Enumara mijloacele de transport care le detine compania ta
  • Detaliaza rutele pe care iti desfasori activitatea

Foloseste toate posibilitatile de a asigura clientul de calitatea si seriozitatea serviciilor pe care le poti oferi : mentioneaza portofoliul de clienti actuali, foloseste testimonial de la clientii actuali, prezinta in mod clar formele de asigurare ale transportului.

Pe langa informatia care o prezinti asigura-te ca alegi o firma de webdesign capabila sa iti ofere un site web firma transport care sa fie in pas cu cerintele actuale : design responsive, viteza mare de incarcare, site web firma transport optimizat SEO, etc …

Siteul web al unei firme de transport sau al unei firme de curierat trebuie sa permita o comunicare facila intre vizitatorii site-ului si firma de transport – curierat, in acest sens pe prima pagina sau undeva foarte vizibil posteaza un formular de contact. Permite in acest fel clientilor sa ceara o cotatie intr-un mod foarte usor.

 

Viziteaza portofoliul nostru pentru a vedea cateva exemple de logouri de firme de transport, logouri firme de curierat, site-uri web firme de transport, site-uri web firme de curierat.